Google Klantenservice Blogs and Faqs

De Juiste Procedure Om Een Google Docs-Formulier Te Starten

Bent u op zoek naar de juiste procedure om een Google Docs formulier te kunnen starten? Als dat zo is, dan moet je blij zijn, want je hebt zeker de perfecte blog gevonden, en hier wordt je direct geholpen. Maar als u ook andere Google-vragen heeft, kunt u altijd bellen op het Google klantenservice nummer Nederland. En dan staat binnen de kortste keren het meest efficiënte team voor u klaar om u te helpen met de gewenste oplossingen.

Hieronder volgen de instructies om een Google Docs-formulier te starten:

  • Allereerst staan bovenaan elk formulier tabbladen voor ‘Vragen en antwoorden’. Je moet naar het tabblad 'Vragen' gaan en het formulier een naam en beschrijving geven, of waarschijnlijker, instructies over hoe verder te gaan. De ‘Reacties’ worden opgeslagen op het tabblad ‘Reacties’, maar u kunt ook automatisch reacties laten toevoegen aan een spreadsheet.
  • En nu moet u op het tabblad 'Reacties' de knop 'Reacties accepteren' uitschakelen en een bericht toevoegen voor gebruikers die proberen het formulier in te vullen. Als u wilt, kunt u e-mailmeldingen ontvangen voor nieuwe antwoorden, een CSV-bestand downloaden, afdrukken en alle antwoorden verwijderen.
  • Daarna kunt u met een paar opties het formulier aanpassen met een thema, kleur, achtergrondkleur en lettertype. Vervolgens kunt u afbeeldingen, zweeftekst en YouTube-video's aan dit gebied toevoegen. En nu om toegang te krijgen tot deze instellingen, moet u het paletpictogram bovenaan de pagina selecteren.
  • Ten slotte zijn er net naast het palet een voorbeeld en instellingen waar u een voorbeeld van het formulier kunt bekijken en elke vraag kunt beantwoorden om te controleren of alles correct werkt. Vervolgens omvatten de instellingen of e-mailadressen moeten worden verzameld en of respondenten meer dan eens kunnen indienen, wat u misschien wilt als u het formulier gebruikt om ideeën vast te leggen. Nu kunt u van het formulier ook een quiz maken die automatisch beoordelen mogelijk maakt als u een antwoordsleutel toevoegt.

Als je het bovenstaande proces grondig hebt doorlopen, zou het goed moeten zijn om er gemakkelijk toegang toe te krijgen. En als u problemen ondervindt, moet u bellen Google telefoonnummer. Dan zullen de ijverige technici u dienovereenkomstig begeleiden met verdere relevante oplossingen.

Category

  • In et risus aliquam, mollis mi eu, lacinia enim.
  • Quisque tincidunt mauris eu dui tincidunt gravida.
  • Nunc blandit nisl sed diam commodo, vel feugiat ex lacinia.
  • Nullam a mi aliquam, sodales nulla vel, iaculis tellus.
  • Morbi id massa suscipit, rutrum nulla eu, feugiat ante.
  • Sed accumsan tellus non eros dapibus fermentum et euismod tortor.